Brainmachine Elektronikus Tudásteszt

“Ismétlés a tudás atyja.”

Mit nyújt a Brainmachine Elektronikus Tudásteszt?

Ha az alábbi pontok valamelyike igaz Önre, akkor érdemes megismernie a Brainmachine Elektronikus Tudástesztet:

 • Szeretné dolgozói tudását időnként / rendszeresen leellenőrizni
 • Szeretné dolgozói tudását napi néhány tesztkérdésen keresztül folyamatosan fejleszteni
 • Szívesen megszabadulna a papír alapú vizsgáztatástól
 • Szeretné egyszerűen felmérni dolgozói vagy ügyfelei véleményét saját belső kérdőívvel
 • Szeretne új dolgozók részére szakmai / vállalati ismereteket könnyedén közvetíteni.

A Brainmachine Elektronikus Tudásteszt oktató szoftver, vizsgáztató szoftver és online kérdőív. A Brainmachine kiválóan alkalmas új tudás átadására vagy meglévő tudás szinten tartására. Segítségével mindig ellenőrizheti dolgozói felkészültségét.

A Brainmachine Elektronikus Tudásteszt rendkívül jól használható, mivel

 • szabályozható – akár egyénekre lebontva is meghatározhatja a számon kérendő anyagot
 • programozható – a kérdések száma, a kérdések megjelenésének ideje, gyakorisága, témaköre és mennyisége mind előre beállítható és csoportokra vagy akár egyénekre szabható
 • automatikusan működő – a szoftver figyeli a felhasználók tudásának fejlődését, és az előrehaladásuknak megfelelően adja a megválaszolandó kérdéseket .

A Brainmachine Elektronikus Tudásteszt a Real Progress Kft. fejlesztése.  A képzések során trénereink gyakran szembesültek azzal, hogy a szakmai tudás hiánya mennyire akadályozza az értékesítési, ügyfél kiszolgálási munkát. A tudás hiányából az értékesítési aktivitás hiánya fakad, amely a vezetőség számára láthatatlan, de komoly gátja az üzleti tervek teljesítésének. A vállalati együttműködés terén ügyviteli hibák, kommunikációs félreértések jelzik a szükséges ismeretek hiányát. A Brainmachine Elektronikus Tudásteszt láthatóvá és mérhetővé teszi ezt a hiányt, egyben eszközt ad annak orvoslására is. Az ismerethiány csökkentése kifejezetten támogatja a motivált, hibamentes munkavégzést a vállalatoknál.

A Brainmachine Elektronikus Tudásteszt egyszerűen bevezethető, mivel

 • működtetése kevés erőforrást igényel – saját belső hálózaton, vagy interneten keresztül alacsony sávszélességen is jól működik
 • kezeléséhez nem szükséges programozói tudás – bárki képes lehet magas színvonalú oktatási anyagok gyártására, a szoftver minden eszközt rendelkezésre ad ehhez
 • a vezetők részére kiváló kontroll lehetőséget biztosít – a statisztikai visszajelzések és szűrési beállítások lehetővé teszik, hogy a vezető gyors és pontos képet kapjon a beosztottak valódi tudásáról. Így időben megteheti a szükséges lépéseket.

A vállalati felhasználásra szánt tudásteszt szoftvereknél nagyon fontos a programozhatóság, az egyéni nyomon követhetőség és a statisztikai elemzések. A Brainmachine Elektronikus Tudásteszt olyan tudásteszt szoftver, amely magyar fejlesztésű, nagy kapacitású, de mégis olcsón, kisvállalati környezetben is kiválóan használható.

A Brainmachine Elektronikus Tudásteszt tökéletes választás mindenkinek, aki gyors és hatékony oktatási, vizsgáztatási megoldást keres. Hálózaton keresztül működik, így egyetlen ember nyomon követhet és beállíthat minden fontos részletet.  Ha Ön egyszer elkészítette az oktatási anyagot, akkor nyugodtan hátradőlhet. A dolgozók automatikusan, munka mellett, el fogják sajátítani az ismereteket.

Ugrás a kezdőlapra