Megjelent: Brainmachine 4.18

Brainmachine 4.18 – 2017.03.21

Elérhető a Brainmachine 4.18, a Brainmachine Elektronikus Tudásteszt legújabb verziója!

Az új verzió egy jelentős szolgáltatással bővült és kiegészült egy új kényelmi funkcióval is.

  • A külön vizsga üzemmód-dal a folyamatos vizsgáztatás mellett immár lehetővé vált az egyszeri, egyedileg nyilvántartott vizsgatesztek összeállítása és hozzárendelése.
  • A felhasználó személynevének jellemzőként történő automatikus felvétele pedig a statisztikai lekérdezéseket és szűréseket könnyíti meg jelentősen.

Lássuk ezek legfontosabb előnyeit!

1. Külön vizsga üzemmód

A külön vizsga üzemmód esetén egyedi vizsgateszteket lehet összeállítani és kitöltetni a dolgozókkal. Az egyedi vizsgateszt nem más, mint amit a klasszikus vizsgatesztek alatt értünk:

  • csak egyszer lehet őket kitölteni

  • az eredményeket elkülönülten, vizsgatesztenként és személyenként tartja nyilván a szoftver

  • a dolgozónak kötelező őket kitöltenie

Brainmachine 4.18 kliens felület - vizsga kezdőablak

Az egyedi vizsgatesztekkel megoldhatjuk az egy-egy képzés utáni záró vizsgáztatást. Akár tanfolyami igazolást is kiadhatunk a sikeres vizsgaeredmény alapján.

Egyéb tulajdonságok:

  • Amíg egy dolgozó / tanuló nem tölti ki a hozzárendelt, aktuális vizsgatesztet, addig a Brainmachine minden egyéb funkciója szünetel. A dolgozónak csak a vizsgateszt kitöltésére van lehetősége.

  • A vizsgateszt során a kérdések után a szoftver nem mutatja meg, hogy a válasz helyes volt-e vagy sem.

  • A vizsgateszt végén a Brainmachine megmutatja a végeredményt és automatikusan a dolgozónak beállított üzemmódban fut tovább.

  • Az adminisztrátor megtekintheti minden egyes vizsgázó eredményét, valamint a vizsgateszt kérdéseire érkezett válaszok kérdésenkénti százalékos eredményét is.

Brainmachine 4.18 kliens felület - vizsgaeredmény

2. Személynév jellemzőként történő automatikus felvétele

A felhasználó személynevének jellemzőként történő felvétele eddig is lehetséges volt. Mivel azonban a neveket egyenként, kézzel kellett felvinni, ez  fáradságos munkát jelentett és emiatt sokszor el is maradt.

A Brainmachine 4.18-ban egy új felhasználó felvitele esetén a személyneve mint jellemző automatikusan beállításra kerül. A munkaigény ennél a feladatnál nullára csökkent.

Milyen előnnyel jár, ha a személynév jellemzőként is rögzítve van?

A kérdések az úgynevezett jellemzőkön keresztül rendelődnek hozzá a felhasználókhoz. Tipikus jellemző például a munkakör. Ha az adott munkakörhöz – pl. ügyintéző  – tartozik egy kérdésbank, akkor minden olyan dolgozó megkapja a kérdéseket, akinek ugyanaz a munkaköre.

A személyes név jellemzőként való felvitele azt jelenti, hogy egyénekhez is hozzá tudunk rendelni csak rájuk érvényes kérdésbankokat, tudásteszteket. Így az oktatás és tesztelés személyre szabhatóvá válik.

Ezen túl pedig a személynév, mint jellemző segítségével minden statisztikai adat egyénre lebontva is szűrhető és lekérdezhető.

A külön vizsga üzemmód megjelenése az adminisztrációs felületen. A képre kattintva nagyobb méretben is megtekinthető.

Brainmachine 4.18 adminisztrációs felület